Vélemények a munkánkról

"By far the best printing service I have ever experienced, not just in Budapest, but anywhere in the world. Kind and professional staff and quality service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

"Le a kalappal!"

"Végtelenül kedves és barátságos hely! Első alkalommal voltam itt, de úgy beszélgettünk mindenféle témáról m, mintha ezer éves barátság kötne össze bennünket.
Ajánlás útján találtam rájuk, de visszatérő vendég leszek és én is tovább fogom adni a hírüket."

"Profik, segítőkészek, kedvesek, nyitottak, szabad kommunikáció van náluk, bármiről és mindenről lehet beszélni velük, szuperek!
Köszönök a fiúknak mindent! Az esküvői meghívókat nyomtattam náluk, segítettek a szerkesztésben, a képnek a beállításában, még a szövegnél is adnak hasznos tanácsokat.
Szerintem tőlük mindenki egyel jobb kedvel távozik, mint ahogy érkezett!
Szép környezet, MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM!"

"Esküvői meghívót illetve ültetőkártyákat mentem nyomtatni. Szuper a bolt, rengeteg növény, akvárium, nagyon otthonos! Kellemes légkör, jó hangulat, profi munka, baromi jó ár. Azt hiszem sehol nem várhatok el olyan kiszolgálást amiben ma részem volt! Sajnos kicsit pixeles képeket vittem, amik nyomtatásban halványan kék fodrokat hagytak maguk körül. A srácok addig küzdöttek érte, míg végül sikerült levarázsolni őket az eleinte kissé rossz minőségű képről, és tökéletes eredményt kaptam nyomtatásban! Még egyszer köszönöm szépen a segítségetek és a társaságotok, hatalmasak vagytok! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

"Fel sem tűnt, hogy 15 perccel zárás után estem be, de így is nagyon segítőkészek voltak."

"Kedves, Segitőkész dolgozók. Árban verhetetlen. Bármilyen problémát megoldanak, a szakdolgozat ķötésnél ismerik szinte minden egyetem elvárásait" 

Offline Website Software